ER IS EEN KLANTENSTOP VOOR MANICURE

KLANTEN DIE REEDS LANGSKWAMEN VOOR MANICURE KUNNEN WEL NOG EEN AFSPRAAK MAKEN

Manicure

KLASSIEKE MANICURE - 25€

  • Reinigen en ontsmetten van de handen
  • Weken van de nagelriemen in manicurebad
  • Nagelriemen achteruitduwen
  • Vijlen en polijsten van de nagels
  • Verwijderen van eelt, nagelriemen en velletjes
  • Voedende nagelriemolie
  • Korte massage met een hydraterende crème

LUXE MANICURE - 45€

Bij een luxe manicure worden je handen verwend met alle elementen van een klassieke manicure met als extra een PARAFFINEBAD!

Het is een zeer aangename handverzorging met direct voelbare resultaten!

 

We starten met een klassieke manicure aangevuld met een scrub die zorgt voor een dieptereiniging. Daarna wordt er rijkelijk een collageencrème aangebracht. De handen worden ondergedompeld in warme paraffine, dit zorgt als het ware voor een zeer voedend handmasker.

 

De warme paraffine zal opstijven en de actieve bestanddelen van de collageencrème insluiten, op die manier zal deze volledig door de huid worden opgenomen. In de winter wordt er ook gebruik gemaakt van warmtewanten om de voedingsstoffen nog meer te laten inwerken.

 

Paraffine verzacht de huidplooien, stimuleert huidverjonging en geeft de huid een hydratatieboost. De aangename warmte van paraffine ontspant je en laat je een weldadig gevoel beleven!

 

Als toppertje krijg je nog een Deep Defense Handserum tegen huidveroudering, voedende nagelriemolie en om dit alles perfect af te sluiten kan je genieten van een zalige massage van handen en onderarmen met een voedende handcrème.

Genieten maar....

 

Bij herhaaldelijk gebruik zal je merken dat de handen zachter aanvoelen, er verzorgder en jonger uitzien.

Een paraffinebad is geschikt voor iedereen, het is echter bijzonder aan te raden voor mensen met reumatische aandoeningen, artritis, winterhanden, kloven, geïrriteerde huid, eczeem, slechte bloedcirculatie en huidaandoeningen.

MANICURE € 25
LUXE MANICURE € 45
MANICURE MET GEL / SHELLAC € 50
LUXE MANICURE MET GEL / SHELLAC € 70

Volg ons op Instagram: